Samsung Galaxy S24 отримає одну з унікальних функцій iPhone, якою Apple хвалиться вже два роки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Віце-президент компанії Samsung Пак Ен Ін офіційно підтвердив, що майбутні смартфони Galaxy S24 отримають підтримку супутникового зв’язку.

Виступаючи на виставці Semiconductor Expo 2023 (SEDEX), Пак Ен Ін зазначив, що компанія вже все протестувала і «провела технічну підготовку для забезпечення зв’язку з використанням супутників». Ймовірно, йдеться про підтримку двостороннього супутникового зв’язку в модемі Exynos 5300, яким буде оснащено наступні флагмани.

Звідси виникає питання: якщо інсайд про випуск Galaxy S24 Ultra тільки на чіпах Snapdragon 8 Gen 3 підтвердиться, то як ця модель підтримуватиме супутниковий зв’язок. Як ми знаємо, базові Galaxy S24 та Galaxy S24+ будуть доступні з чіпами Exynos 2400 у всіх регіонах, окрім США, тому у них такої проблеми не виникне.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Пак Ен Ін розповів про плани Samsung щодо підвищення графічної продуктивності смартфонів за рахунок покращення технології трасування променів до «реалістичного рівня» в іграх. Ну і найцікавішим нововведенням серії стане генеративний ІІ.

Очікується, що Samsung представить серію Galaxy S24 у січні 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.