Categories: Смартфони

Топ-8 смартфонів зі стереодинаміками (2018)

Share

Не стану стверджувати, що стереодинаміки для багатьох є однією з головних особливостей. Це скоріше приємне доповнення до основної функціональності пристрою, яке може підштовхнути споживача до покупки пристрою. У цій статті будуть розглянуті кращі смартфони зі стереодинаміками.

Samsung Galaxy S9 і S9 +

Почати варто саме з цих пристроїв. Смартфони оснастили фронтальними стереодинаміками. При цьому в якості другого динаміка виступає розмовний, який відповідає за високі частоти, тоді як основний динамік на торці відповідає за середні і низькі частоти. Вперше щось подібне було реалізовано компанією HTC в смартфоні HTC 10.

Sony Xperia XZ2, XZ2 Compact і XZ2 Premium

Апарати оснащені найгучнішими фронтальними стереодинаміками у всій Xperia-серії. І якщо ви любитель японських смартфонів і бажаєте отримати кращий девайс з фронтальними стереодинаміками, лінійка XZ2 – ваш вибір.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Asus ZenFone 5 і ZenFone 5z

Реалізація стереодинаміків в ZenFone 5 нагадує таку як в S9. При цьому ZenFone 5 виділяється своїм вирізом в дисплеї, а також високою якістю самого дисплея. Ну і, звичайно, як не відзначити вартість смартфона – 9 999 гривень, що досить непогано.

Huawei P20 Pro

Колеги з phonearena відзначили, що P20 і P20 Pro мають найгучніші динаміки на ринку. При цьому стереодинаміки лише в P20 Pro. За високі частоти відповідає розмовний динамік, за нижні – основний.

Крім того, P20 Pro ще і кращий камерофон на сьогоднішній день. Девайс має трендовий дисплей з вирізом. Одним словом, кращий варіант для любителів стереодинамиков нарівні з Galaxy S9.

Razer Phone

Смартфон відрізняється стандартним співвідношенням 16: 9. До слова, не такий довгий дисплей дозволив розмістити повноцінні стереодинаміки на фронтальній панелі.

HTC U11 і U11 +

Тут використовується схожа з HTC 10 технологія розподілу частот по динаміках. Через розмовний динамік звучать лише верхні частоти. HTC завжди багато уваги приділяла якості звуку як в навушниках, так і в динаміках. Свого часу HTC One M9 вважався смартфоном з кращими динаміками на ринку.

Google Pixel 2 і 2 XL

Девайси оснащені повноцінними фронтальними стереодинаміками. У випадку з Pixel 2 XL вони займають не так багато місця, тоді як в Pixel 2, ймовірно, за рахунок наявності підсилювачів динаміків вирішили виділити набагато більше місця на фронтальній панелі. І на тлі P20 подібні рамки, звичайно, виглядають вже безглуздо.

Meizu 15 і 15 Pro

Апарати представили зовсім недавно. Не можна сказати, що по залізу 15 і 15 Pro можуть здивувати. Та й по камері це явно не найкращі рішення на ринку. Однак приємним бонусом для багатьох може стати наявність стереодинамиков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Легендарний Nokia 3210 перезапустили в новому вигляді

    Компанія HMD Global, яка володіє правами на бренд Nokia, оголосила про переробку культового мобільного телефону…

    09.05.2024

    5 недорогих планшетів на Android, які варто купити у 2024 році

    Основні вимоги до сучасних планшетів на Android - це певні функції та достатня продуктивність, а…

    09.05.2024

    Новий Google Pixel 8a можна буде знайти навіть якщо батарея розрядиться до 0%

    Смартфон має унікальну особливість, яку можна знайти навіть після того, як акумулятор повністю розрядився. Ця…

    09.05.2024

    В мережу потрапили нові деталі про дисплей та акумулятор vivo X100 Ultra, X100s, X100s Pro

    vivo офіційно представить X100s, X100s Pro та X100 Ultra наступного понеділка, 13 травня. Нещодавно була…

    09.05.2024

    Huawei Pura 70 Ultra став найкращим у світі камерофоном за версією DxOMark

    Фахівці DxOMark протестували основну камеру Huawei Pura70 Ultra і поставили його на перше місце у…

    09.05.2024

    Apple вигадала дуже вишукану упаковку для свого нового продукту

    Після вчорашньої презентації нових планшетів Apple та аксесуарів до них, у мережі продовжують з'являтися приховані…

    09.05.2024