Випущено оновлення для старих моделей iPhone і iPad

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple, крім iOS 17.1 і iPadOS 17.1, випустила ще кілька оновлень, але вже для старих пристроїв – до версій 15.8 і 16.7.2.

Реклама

iOS 15.8 і iPadOS 15.8 (збірка 19H370) прилітають на ті моделі iPhone і iPad, які перестали отримувати великі оновлення два роки тому. Це iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE першого покоління, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air 2 і iPad mini четвертого покоління. Оновлену прошивку також отримав плеєр iPad touch сьомого покоління. Цей апдейт додає важливі виправлення безпеки.

iOS 16.7.2 і iPadOS 16.7.2 (збірка 20H115) призначені для пристроїв, які перестали отримувати великі оновлення торік (iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad Pro першого покоління і iPad п’ятого покоління), а також для користувачів, які з якихось причин вважали за краще не встановлювати iOS 17 і iPadOS 17. Апдейт виправляє нещодавно виявлені дірки в безпеці, включно з деякими вразливостями, класифікованими як критичні, які потенційно можуть дати змогу зловмисникам впровадити і виконати на пристрої шкідливий код.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.