Motorola представила смартфон, який можна носити на зап’ясті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На заході Lenovo Tech World 2023, що пройшов цього тижня, буде представлено безліч цікавих продуктів і новинок, зокрема наручний смартфон Motorola, який, чесно кажучи, має просто шалений вигляд.

Виробник анонсував безліч концептів, починаючи від дисплея, який можна згинати і надавати йому різних форм, і закінчуючи персональним асистентом, що здатний постійно самонавчатися.

Але одним із найцікавіших концептів є адаптивний дисплей. Використовуючи FHD+ pOLED-дисплей, його можна трансформувати зі звичайного смартфона в годинник, обернувши навколо зап’ястя або розташувавши в режимі підставки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли пристрій перебуває в горизонтальному положенні, на 6,9-дюймовому дисплеї працює повноцінна операційна система Android, як і на будь-якому іншому смартфоні. У вертикальному положенні на дисплеї діагоналлю 4,6 дюйма працюватиме компактніша версія повноцінного Android.

Після виходу на ринок наручний смартфон Motorola також працюватиме під управлінням власної генеративної моделі штучного інтелекту і персонального помічника під назвою MotoAI.

На даний момент немає інформації про точну дату випуску даного продукту на ринок, а також про його вартість. Поки нам залишається тільки чекати нової інформації, щоб дізнатися більше про це технічне диво. Однак, виникає питання про те, наскільки зручно буде носити такий масивний аксесуар на зап’ясті. Можливо, виробник передбачив спеціальні функції та матеріали, щоб забезпечити комфорт під час використання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.