П’ять найкращих бюджетних смартфонів Samsung

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 4 хв.

Коли йдеться про бюджетні смартфони, Samsung не має рівних у співвідношенні “ціна-якість”. Щоб спростити ваш вибір, команда Кьюк дослідила всі доступні на ринку моделі та визначила ТОП-5 найвигідніших пропозицій від Samsung.

Реклама

Galaxy A54 5G

Хоча ціна на Galaxy A54 5G трохи вища за середньостатистичний бюджетний смартфон (450 дол.), він заслужено посідає місце найкращого смартфона Samsung на ринку. Galaxy A54 демонструє видатну універсальність для свого сегмента. Плюс до всього, Samsung пропонує оновлення безпеки на п’ять років, гарантуючи довгострокову працездатність пристрою.

Трикамерна система A54 справляє глибоке враження, особливо завдяки своєму якісному основному об’єктиву. Смартфон робить яскраві та чіткі знімки, хоча характерне для Samsung насичення кольорів присутнє.

Варто також відзначити час автономної роботи: в середньому пристрій працює близько півтора днів. І завдяки зарядці потужністю 25 Вт акумулятор заряджається всього за 85 хвилин. На жаль, у коробці відсутній зарядний пристрій, тож вам, можливо, доведеться придбати його окремо, якщо у вас немає USB-C адаптера. Зверніть увагу, що повна потужність 25 Вт доступна тільки із зарядними пристроями USB Power Delivery PPS, інакше потужність обмежується до 15 Вт. Не варто також очікувати бездротової зарядки в цьому ціновому діапазоні.

Однією з головних переваг Galaxy A54 є його дисплей – Super AMOLED з високою чіткістю і частотою оновлення 120 Гц. Також є режим адаптивного оновлення, що може продовжити час роботи батареї. При яскравому сонячному світлі все відмінно читається, що не завжди можна помітити в інших моделях у цій ціновій категорії. По суті, серед доступних телефонів, дисплей Galaxy A54 вважається найкращим.

У серці Galaxy A54 5G знаходиться процесор Exynos 1380, який, хоч і не є найвищим у класі, відмінно справляється з рядовими завданнями, хоча і може дещо поступатися більш дорогим моделям від Samsung. За замовчуванням пристрій надає 128 ГБ внутрішньої пам’яті, що цілком підійде більшості користувачів, і, якщо буде потрібно, її можна розширити за допомогою карти microSD.

Galaxy A23 5G

Попри прекрасну функціональність Galaxy A54 5G, Galaxy A23 5G приваблює своєю вартістю, хоч і поступається своєму побратиму. Але для тих, хто шукає щось більш доступне, цей телефон стає ідеальним варіантом.

Galaxy A23 5G має чудову продуктивність, яскравий екран, хорошу камеру, вражаючу автономність батареї і відмінну політику оновлень. Останнє – особливо важливо, оскільки це дає гарантію, що пристрій прослужить вам довго, а завдяки міцному склу Gorilla Glass 5, його довговічність ще більше збільшується.

Для щоденного перегляду відео та виконання простих завдань, таких як перегляд соціальних мереж, він ідеальний. Під час тестів батарея витримувала понад два дні, чого не скажеш про більш просунуті моделі, наприклад, із серії Galaxy S23. До того ж, завдяки підтримці швидкої зарядки на 25 Вт, пристрій заряджається всього за 80 хвилин. Однак зарядний пристрій доводиться купувати окремо.

У підсумку, за ціну близько 300 доларів Galaxy A23 5G – чудовий варіант, на який точно варто звернути свою увагу.

Galaxy S23 FE

Лінійка Fan Edition повертається з Samsung Galaxy S23 FE, пропонуючи шанувальникам можливості топових моделей за більш доступною ціною. Незважаючи на вартість у 600 доларів, що робить його найдорожчим пристроєм у нашому списку, це чудовий вибір для тих, хто шукає щось більш просунуте.

За дизайном він нагадує старші моделі з лінійки Samsung Galaxy S23, завдяки яскравому 6,4-дюймовому екрану з частотою оновлення 120 Гц і преміальному зовнішньому вигляду. Скло Gorilla Glass 5 більше характерне для бюджетних моделей, але, незважаючи на це, пристрій все одно міцніший за багато інших моделей Samsung у бюджетному сегменті.

Камери Galaxy S23 FE є найкращими в цій ціновій категорії, і, як і в інших моделей Samsung.

Це, можливо, найпродуктивніший бюджетний смартфон Samsung на ринку, але його час роботи від батареї може бути не таким довгим, як у моделей з лінійки A.

Проте, якщо ви готові витратити трохи більше, Samsung Galaxy S23 FE стане прекрасним вибором у середньому ціновому діапазоні.

Galaxy A14 5G

Хоча Galaxy A14 5G не є найпривабливішим із бюджетних смартфонів Samsung, зате це точно вигідний варіант.

Основна камера робить чудові знімки при хорошому освітленні, продуктивність пристрою ідеально підходить для щоденних завдань, а заряду акумулятора вистачає на два дні роботи. Додатковим бонусом є зобов’язання Samsung надавати оновлення безпеки протягом п’яти років та оновлення Android протягом двох років. Така пропозиція рідко зустрічається в цій ціновій категорії, особливо поза лінійкою Samsung.

Звичайно, будучи одним із найдоступніших варіантів від Samsung, він багато в чому поступається побратимам, особливо в якості збірки і динаміків. Але проблеми можна мінімізувати за допомогою чохла і навушників (так, до речі кажучи, Galaxy A14 має 3,5 мм роз’єм для навушників). З 64 ГБ вбудованої пам’яті, місце може швидко закінчитися, але завдяки слоту для карти пам’яті це не проблема.

Отже, Galaxy A14 5G – це бюджетний вибір, який коштує менше 200 доларів.

Galaxy A03s

Чесно кажучи, Galaxy A03s – це доволі базовий телефон. Але якщо ви в пошуках бюджетного варіанта від Samsung, який зможе впоратися з основними повсякденними завданнями, це, ймовірно, ваш найкращий вибір. З огляду на його цінник менше 200 доларів, потрібно розуміти, що він не запропонує вам вищих характеристик.

Galaxy A03s поступається в продуктивності та якості збірки своїм побратимам, але за таку ціну неможливо очікувати більшого. Перевагою є те, що завдяки не надто потужному процесору батарея телефону служить до двох днів за помірного використання, хоча, на жаль, у комплект не входить зарядний пристрій.

Головна особливість, яка робить цей телефон вартим уваги, – це сталість Samsung у питаннях оновлень.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ