Samsung Galaxy S24 Ultra стане “найрозумнішим” смартфоном у світі завдяки новому штучному інтелекту

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На тлі шаленої популярності нейромереж ChatGPT від Open AI і Google Bard багато виробників гаджетів задумалися про впровадження нових можливостей ШІ у свої пристрої. Наприклад, Google тисячу разів підкреслила можливості штучного інтелекту під час презентації Pixel 8 і Pixel 8 Pro на початку цього місяця. Також нещодавно стало відомо, що Apple вбудує аналог ChatGPT в iOS 18. Тепер джерела повідомляють, що майбутні смартфони Samsung Galaxy S24 стануть “найрозумнішими” девайсами у світі.

Реклама

Передбачається, що серія Galaxy S24 отримає низку функцій генеративного ШІ, наприклад, з їхньою допомогою можна буде створювати шпалери, рингтони, і навіть відеоролики за кількома введеними ключовими словами.

Крім того, голосовий помічник Bixby буде вести з користувачами “більш олюднені й осмислені бесіди”.

Залишилося тільки дочекатися офіційної презентації Galaxy S24, яка може відбутися в січні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: