Чіпсет Redmi Note 13 4G з’явився напередодні запуску

Чіпсет Redmi Note 13 4G з'явився напередодні запуску
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія Redmi Note 13 5G дебютувала минулого місяця в Китаї. Лінійка включає три моделі – Redmi Note 13 5G, Redmi Note 13 Pro 5G та Redmi Note 13 Pro+ 5G. Нові телефони Redmi були помічені на різних сертифікаційних сайтах, включаючи BIS, натякаючи на швидкий запуск в Індії. Нова інформація свідчить про те, що Redmi Note 13 4G, який вийде на світовий ринок, буде працювати на чіпсеті Snapdragon 685.

Цікаво те, що це той самий чіпсет, який використовується в моделі Redmi Note 12 4G. За словами інформатора Каспера Скржипека, глобальний варіант Redmi Note 13 4G також буде поставлятися з тим же чіпсетом. Але очікується, що він запропонує оновлення в певних сферах у порівнянні з попередником. З іншого боку, Redmi Note 13 5G працює на базі SoC MediaTek Dimensity 6080.

У Китаї доступна лише модель Redmi Note 13 5G. Очікується, що вона також буде запущена в усьому світі разом з моделлю 4G. Таким чином, Redmi Note 13 4G, швидше за все, буде знаходитися між Redmi Note 12 4G і Redmi Note 13 5G. Офіційного анонсу ще немає, але враховуючи цикл запуску серії, ми можемо побачити запуск Redmi Note 13 в Індії на початку наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.