OnePlus 12 виправить недоліки OnePlus 11 – це стверджують нові витоки

OnePlus 12 виправить недоліки OnePlus 11 – це стверджують нові витоки
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 12 незабаром з’явиться — залежно від того, яким чуткам ви довіряєте, його анонсують або в грудні, або в січні (хоча незрозуміло, чи буде лише один глобальний анонс, чи спочатку буде окремий для Китаю, як минулого року).

Якщо ви подивилися на OnePlus 11, але відчули, що йому просто не вистачає деяких функцій, які ви вважаєте вкрай необхідними для телефону, є хороші новини. Схоже, що OnePlus 12 виправить всі недоліки свого попередника, згідно з новими чутками від загалом дуже надійного ресурсу Digital Chat Station на Weibo.

На відміну від OnePlus 11, OnePlus 12, як кажуть, має підтримку бездротової зарядки, потужністю не менше 50 Вт. Він також, очевидно, має підтримку USB 3.2 в порту USB-C та інфрачервоний бластер. Як і раніше ходили чутки, він отримає “високоякісний перископний” зум-об’єктив з 3-кратним оптичним зумом і 64-мегапіксельним сенсором.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це все те, чого не вистачало OnePlus 11, і їх додавання в OnePlus 12, здається, зробить його одним з найбільш висококласних пристроїв, які коли-небудь носили ім’я OnePlus. З огляду на це, ми зовсім не здивуємося, якщо розширений список специфікацій супроводжуватиметься підвищенням ціни.

Згідно з попередніми чутками, OnePlus 12 буде працювати на майбутній SoC Snapdragon 8 Gen 3 від Qualcomm, в парі з 16 ГБ або 24 ГБ оперативної пам’яті, щонайменше 256 ГБ пам’яті UFS 4.0 і акумулятором ємністю 5400 мАг з підтримкою дротової зарядки на 100 Вт. Очікується 6,82-дюймовий екран з роздільною здатністю QHD+ 120 Гц і піковою яскравістю 2600 ніт, і, звичайно, Android 14 з OxygenOS 14 зверху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.