Categories: Смартфони

HTC U12+, конкурент Samsung Galaxy S9 і Xiaomi Mi 7, на справжніх фотографіях

Share

Уже зовсім скоро одним смартфоном топового рівня в світі стане більше, тому як тайванський виробник готується до презентації мобільного пристрою під назвою HTC U12 +, яка отримає передове технічне оснащення, вставши в один ряд з Samsung Galaxy S9 і Xiaomi Mi 7, нехай презентація останнього і пройде лише в червні нинішнього року. Сьогодні майбутню новинку від HTC показали на справжніх фотографіях, розсекретивши її зовнішній вигляд і деякі особливості.

Як легко можна помітити на знімках, корпус HTC U12 + виготовлений зі скла, причому з дзеркальним ефектом. Виглядає це досить стильно, однак практичність майже нульова. Мало того, що на такому покритті будуть видні всі подряпини і відколи, так ще й бруднитися мобільний пристрій буде моментально – від одного дотику. На лівому торці корпусу знайшлося місце для слота під SIM-карти, на нижньому – для USB Type-C, а на правому розташована гойдалка регулювання гучності і кнопка управління живленням.

Звичного 3,5 мм роз’єм для підключення навушників або будь-яких інших музичних пристроїв в телефоні немає, але зате його корпус підтримує технологію Edge Sense 2.0, яка дозволяє використовувати захисну оболонку телефону в якості засобу керування функціями і можливостями операційної системи Android 8.1 Oreo. На лицьовій частині смартфона знаходиться великий повнорозмірний екран із співвідношенням сторін 18:9, у якого немає вирізу у верхній частині.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефон HTC U12 + оснащений двома подвійними камерами, які вміють робити знімки з ефектом розмиття заднього фону. Крім того, майбутній новинці приписують топовий 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частою 2,8 ГГц, графічний прискорювач Adreno 630, модем X20 LTE, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також повноцінну водозащиту IP68, яка дозволить занурювати його під воду на глибину до двох метрів, але не більше ніж на одну годину за часом.

Офіційна презентація новинки повинна відбутися в першій половині травня нинішнього року. Раніше стали відомі інші подробиці про смартфон HTC U12 +, в тому числі технічні характеристики і вартість .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    «Розкладачку» Motorola Razr 50 Ultra показали наживо до анонсу

    Майбутній доладний телефон Motorola Razr 50 Ultra, схоже, близький до випуску, оскільки в мережі з'явилися…

    06.05.2024

    Rabbit R1 – головні недоліки і переваги “унікального” смартфона

    "Передбачається, що це більш простий компаньйон для мого телефону, проте R1 часто говорить мені використовувати…

    06.05.2024

    Чому смарт-кільця зараз є марними

    Поява про «розумних кілець» стає черговим модним цифровим трендом. Виробникам потрібно щось випускати, а новий…

    06.05.2024

    Apple готує величезний складаний iPad та iPhone-розкладачку

    Портал 9to5Mac поділився новими подробицями про плани Apple з розробки та випуску своїх перших пристроїв…

    06.05.2024

    3 речі, які я хочу бачити в Fallout 5 після перегляду серіалу Fallout від Amazon

    Цього місяця Fallout став найпопулярнішим телевізійним шоу, що є вражаючим досягненням адаптації відеоігри. Хоча Bethesda…

    06.05.2024

    Названо три смартфони Xiaomi, від покупки яких краще утриматися

    Три моделі смартфонів екосистеми “Сяомі” більше не отримують оновлення та підтримку. Потенційні покупці повинні враховувати…

    06.05.2024