Чутки: Samsung Galaxy Z Fold 6 отримає тонший профіль, але збереже колишню камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Z Fold 5, виконаний у вигляді книжки, отримав кілька незначних покращень порівняно зі своїм попередником Galaxy Z Fold 4. Тим не менш, він залишається відмінним вибором для тих, хто хоче перейти на моделі Z Fold. Тепер у світі технологій з’явилися чутки про те, що майбутня модель Z Fold 6 також може не принести значних покращень.

Незважаючи на те, що Samsung, можливо, готує кілька оновлень для Z Fold 6, нова камера, схоже, не входить до їх числа. Відомий тайпстер Ice Universe, як повідомляє Android Headlines , припускає, що в складному «книжковому» телефоні 2024 року буде використовуватися той же 50-Мп сенсор, що і в Galaxy Z Fold 5 та Fold 4.

Не варто очікувати великих змін у Galaxy Z Fold6. Зокрема, ми можемо впевнено сказати про камеру. Вона така сама, як у Fold4 і Fold5, це факт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

– ICE UNIVERSE (@UniverseIce) 19 жовтня 2023 р.

З минулого року Samsung оснащує свої пристрої серії Fold 50-Мп основною камерою, що є помітним покращенням порівняно з 12-Мп камерою, встановленою в Galaxy Z Fold 3. Якщо чутки виявляться вірними, то складний апарат 2024 може зберегти цю основну камеру, яка, до речі, використовується у флагманах серії S.

Після того, як компанія OnePlus вийшла на ринок складних телефонів зі своїм OnePlus Open, Samsung зіткнулася з зростаючою конкуренцією. І хоча Samsung, можливо, не модернізуватиме камеру, схоже, що вона працює над тим, щоб зробити телефон тоншим.

Як повідомляє видання THE ELEC , Samsung бере приклад зі своїх китайських конкурентів, проводячи зворотний інжиніринг їх останніх складних телефонів, щоб зрозуміти, як вони досягли більш тонкого дизайну. Озброївшись отриманими знаннями, Samsung має намір застосувати їх у своїх майбутніх складних пристроях, прагнучи більш тонкого форм-фактору.

У порівнянні з останніми складними пристроями Huawei, Galaxy Z Fold 5 від Samsung має товщину 13,4 мм у складеному стані. Mate X3 компанії Huawei, випущений у квітні, має тонкий профіль 11,8 мм, а Mate X5, випущений у вересні, ще тонше – 11,1 мм. Лідирує Mix Fold 3 від Xiaomi, представлений у серпні, з товщиною всього 10,9 мм. Очевидно, що у плані зниження товщини Galaxy Z Fold компанії Samsung є куди прагнути.

З іншого боку, за чутками, Galaxy Z Flip 6 буде оснащений значно покращеною 50-Мп основною камерою на задній панелі. Таке вдосконалення може підвищити можливості зйомки головного телефону-розкладачки Samsung порівнявши їх з можливостями Galaxy Z Fold 5.

Звичайно, якщо Z Fold 5 може похвалитися трьома тиловими камерами, то навряд чи Z Flip 6 буде доданий третинний сенсор, навіть з урахуванням передбачуваного оновлення основної камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.