Неанонсований Oppo з’явився на TENAA – ймовірно, A2

Неанонсований Oppo з'явився на TENAA
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як це зазвичай буває, новий, неанонсований телефон потрапив на сайт сертифікації TENAA ще до офіційного анонсу та презентації. Цього разу це Oppo PJB110, який, як дехто припускає, може бути номером моделі Oppo A2 5G.

Орган сертифікації перераховує деякі технічні характеристики майбутнього пристрою. Він має розміри 165,6 x 76 x 7,9 мм і важить 193 грами. Це досить легко для величезного пристрою з 6,72-дюймовою РК-панеллю FHD+. Імовірно, телефон виготовлений із пластику.

У нас немає ніякої інформації про чіпсет PJB110, окрім того, що він має восьмиядерний процесор з тактовою частотою до 2,2 ГГц. Він працює в парі з 8 або 12 ГБ оперативної пам’яті. Всього доступно три варіанти пам’яті – 128 ГБ, 256 ГБ і 512 ГБ, з можливістю розширення за допомогою microSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

TENAA перераховує 50-мегапіксельну основну камеру пристрою, яка супроводжується 2-мегапіксельним додатковим датчиком на задній панелі телефону, ймовірно, для зйомки глибини. Спереду – 8-мегапіксельна селфі-камера. Програмно телефон працює під управлінням Android 13 з ColorOS 13 зверху, і все це живиться від потужного акумулятора на 5 000 мАг.

Якщо припущення виправдаються, ми можемо побачити дебют PJB110 як Oppo A2 5G в Китаї в День самотніх (11.11) під час щорічного фестивалю шопінгу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.