Якість камер iPhone 14 Pro порівняли з iPhone 15 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На YouTube-каналі Versus з’ясували, чи набагато краще iPhone 15 Pro став знімати фото і відео порівняно з iPhone 14 Pro.

Перш за все, потрібно сказати про передачу кольору в iPhone 15 Pro і 14 Pro. Фото на 15 Pro виходять більш насиченими. Також у нього тепер є можливість перейти з режиму 12 МП в режим 24 МП, тому знімки виходять більш чіткими.

Крім того, iPhone 15 Pro краще справляється із засвіченнями на фото, тобто HDR у нього працює краще порівняно з 14 Pro. Це стосується як основної камери, так і ширококутної.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В умовах поганої освітленості новинка теж видає більш чіткі фотографії. Це помітно по тому, як смартфон обробляє обличчя людини.

15 Pro отримав кілька оновлень, пов’язаних із портретним режимом. Це можливість робити зі звичайної фотографії портретний знімок із розмиттям заднього фону, а також краща обробка країв.

Відео на основну камеру виходять на 14 Pro і 15 Pro абсолютно однаковими. При цьому на iPhone 15 Pro ви тепер можете записувати відео в новому форматі – ProRes. Завдяки цьому у вас зберігатиметься більше інформації про світлі і темні ділянки на відео і буде більше можливостей під час постобробки.

Обидва телефони мають 3-кратний оптичний зум, але iPhone 15 Pro має також і 5-кратний оптичний.

З точки зору стабілізації зображення ситуація теж не змінилася. Працює в обох випадках все добре.

Однак селфі-фото більш різкими виходили на iPhone 14 Pro. Відео на фронтальну камеру приємнішими були у iPhone 15 Pro.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.