Samsung Galaxy Z Fold6, за чутками, використовує таку ж основну камеру, як в попередніх моделях

Samsung Galaxy Z Fold6, за чутками, використовує таку ж основну камеру, як в попередніх моделях
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щорічно впроваджувати інновації у світі смартфонів ніколи не було легким завданням. Мабуть, ще важче переробити внутрішню частину сучасного складаного пристрою та складні механізми шарнірів. Зараз почали з’являтися чутки про наступний телефон Samsung Z Fold6.

Як повідомляє інсайдер ICE UNIVERSE, нам потрібно зменшити наші очікування щодо основної камери Z Fold6. Судячи з усього, Samsung повторно використає 50-мегапіксельний сенсор Samsung GN3 (1/1,56″, 1,0 мкм) для основної камери. Це той самий сенсор, який використовувався в Z Fold5, а також в Z Fold4. Щоб знайти іншу 12-мегапіксельну основну камеру Sony IMX555, потрібно повернутися до моделі Z Fold3.

Якщо це правда, то, звичайно, це трохи облом, але згідно з іншими достовірними повідомленнями THE ELEC, Samsung, можливо, прагне зменшити товщину Z Fold6 і почати скорочувати зростаючий розрив у товщині між своїми продуктами та продуктами конкурентів. Згідно зі згаданим звітом, Samsung, можливо, проводить реінжиніринг складного смартфона Huawei Mate X5, щоб побачити, як китайська компанія досягла одночасно тоншого профілю і більшої ємності внутрішнього акумулятора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для порівняння, Z Fold5 має товщину 6,1 мм в розкладеному стані і 13,4 мм в складеному, а Mate X5 – 5,3 мм в розкладеному стані та 11,1 мм в складеному. Xiaomi Mix Fold 3 помітно тонший – 5,3 мм в розкладеному і 10,9 мм в складеному стані. Новий OnePlus Open має товщину 5,8 мм в розкладеному стані та 11,7 мм в складеному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.