DxOMark про фронталку Google Pixel 8 Pro: майже найкраща на ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після тестування основної камери Google Pixel 8 Pro фахівці DxOMark оцінили фронтальний модуль смартфона. У цьому відношенні пристрій виявився одним з найкращих для зйомки селфі за всіма параметрами, лише злегка не дотягнувши до лідерської позиції.

Роздільна здатність єдиного датчика фронтальної камери Google Pixel 8 Pro становить 10,5 Мп (діафрагма f/2,2, розмір пікселя – 1,22 мкм). Модуль підтримує функцію автофокусування і здатний записувати 4K-відео зі швидкістю до 60 fps.

За словами експертів, камера показала відмінні результати у всіх сценаріях використання і навіть встановила рекорд лабораторії за параметром природності передачі кольору. Крім того, фахівці відзначили безпомилковий підбір балансу білого, експозиції і хорошу деталізацію знімків на вулиці і в приміщенні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім без мінусів теж не обійшлося. Так, на фото був іноді помітний цифровий шум, у портретному режимі фон не завжди розмивається ідеально, а в рідкісних випадках спостерігався зсув колірних відтінків. До недоліків роботи в режимі запису відео було віднесено “невелику нестабільність фокусування”.

За підсумками тестування смартфон посів друге місце як у зведеному рейтингу, так і у своїй ціновій категорії, поступившись тільки iPhone15 Pro Max.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.