iPhone 14 vs iPhone 15: порівняння і який краще

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З урахуванням нещодавнього випуску iPhone 15 багато хто задається питанням, чи варто тепер купувати iPhone 14 або краще звернути увагу на нову модель. Однак думки розділилися. Деякі вважають, що iPhone 14 є більш розумним вибором через нижчу ціну. Для висловлення своєї думки і розуміння, який телефон кращий і чому, проведемо порівняння iPhone 14 і 15.

Дизайн

Однією з основних відмінностей між ними є наявність нового Dynamic Island на iPhone 15, який раніше був ексклюзивом для моделей iPhone 14 Pro і 14 Pro Max. В іншому обидва телефони мають схожий корпус зі схожими розмірами і вагою.

Продуктивність

Що стосується продуктивності, особливо моделей iPhone 15 з їхніми новішими і потужнішими процесорами, не можна сказати багато чого. Але варто зазначити, що процесор iPhone 15, хоча і не такий потужний, як у моделей iPhone 15 Pro і 15 Pro Max, все ж є більш новим, ніж процесор iPhone 14 Pro і Pro Max попереднього покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Батарея, можливості підключення та інші функції

Що стосується акумулятора, тут iPhone 15 перевершує iPhone 14, завдяки більш ємній батареї. Ємність акумулятора iPhone 15 становить 3877 мАг, у той час як у iPhone 14 він становить 3279 мАг. Обидва акумулятори підтримують швидку дротову зарядку потужністю 20 Вт, бездротову зарядку MagSafe потужністю 15 Вт і зарядку Qi потужністю 7,5 Вт. Крім того, iPhone 15 вперше оснащений роз’ємом USB Type-C.

Висновок

Отже, з урахуванням вищевикладеного, переможцем можна вважати iPhone 15, незважаючи на вищу ціну. Але як видно з порівняння, різниця iphone 14 і 15 незначна, в обох телефонів багато спільних функцій і характеристик.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.