Смартфони Samsung незабаром зможуть оновитися до Android 14

Час читання: < 1 хв.

Смартфони Google Pixel отримали Android 14 ще 4 жовтня. Офіційний же реліз від інших брендів довгий час залишався в тіні.

Реклама

Проте Samsung активно працював над свіжою версією Android у бета-версії протягом кількох місяців і зміг стати одним із перших, хто запропонує користувачам оновитися до останньої варіації “зеленого робота”.

Зазначимо, що ще кілька років тому корейський IT-гігант був одним із “найповільніших брендів Android” у питанні адаптації нових версій ОС.

Однак останніми роками ситуація кардинально змінилася, і тепер Samsung зазвичай відстає всього на пару місяців від Google.

Зараз читають  Samsung Galaxy Watch FE отримає майже всі функції Galaxy Watch 6 за нижчою ціною

Тепер же з’явилася інформація, що реліз Android 14 на смартфонах бренду варто очікувати найближчими днями. Ймовірно, коли реліз все ж таки трапиться, то трапиться він насамперед на пристроях серії Galaxy S23, а потім і на попередніх поколіннях, складних пристроях і більш доступних лінійках.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.