Витік зображень OPPO Find N3 показує схожість з OnePlus Open напередодні запуску

Витік зображень OPPO Find N3 показує схожість з OnePlus Open напередодні запуску
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus Open дебютує сьогодні як перший складаний телефон компанії. Запуск відбудеться по всьому світу. Було кілька зливів і повідомлень про потенційний дизайн і технічні характеристики OnePlus Open. Компанія також підтвердила, що OnePlus Open буде схожий на OPPO Find N3.

Тепер новий витік розкриває дизайн OPPO Find N3, даючи нам уявлення про те, наскільки він може бути схожим або відмінним від OnePlus Open.

Еван Бласс (Evan Blass) з X поділився кількома зображеннями OPPO Find N3 спереду і ззаду, а також у всіх чотирьох колірних варіантах. Складаний OPPO можна побачити в чорному, золотому, зеленому і червоному кольорах. Він має механізм складання в книжковому стилі, але в більш компактному дизайні, ніж, наприклад, Samsung Galaxy Z Fold 5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Витік зображень OPPO Find N3 показує схожість з OnePlus Open напередодні запуску - скрін

Судячи з зображень, складка на OPPO Find N3 здається досить помітною. Але це лише витік зображень, тому краще не робити поспішних висновків. OnePlus офіційно оголосила, що на їхньому смартфоні немає ніяких складок. На Find N3 також є повзунок сповіщень, який, як підтверджено, з’явиться і на Open. На Find N3 також можна побачити брендування Hasselblad.

Якщо порівняти його з витоками зображень OnePlus Open, то насправді немає ніякої різниці між двома складаними смартфонами. Вигнуті краї, масивний модуль камери на задній панелі та загальний дизайн дуже схожі між OnePlus Open та OPPO Find N3. Шкіряна задня панель також присутня на обох фаблетах. Подібність не дивує, оскільки це вже офіційно підтверджено, що це станеться. Крім того, OPPO Find N3 буде ексклюзивним для Китаю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.