OnePlus Open пройшов FCC та Geekbench перед запуском у четвер

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Цього четверга, 19 жовтня, після багатьох місяців зливів, чуток, спекуляцій та нещодавніх тизерів, OnePlus Open нарешті стає офіційним. Перший складаний фаблет компанії напередодні свого запуску пройшов процес сертифікації FCC, а прототип також пройшов тестування в Geekbench. Це означає, що тепер у нас є деякі підтверджені деталі про пристрій.

Реклама

Open буде поставлятися з акумулятором ємністю 4805 мАг, який має підтримку швидкої дротової зарядки потужністю 80 Вт. Він працюватиме під управлінням Android 13 з OxygenOS 13.2, хоча Android 14 вже вийшов, завдяки дивному вікну запуску, до якого він потрапив, за чутками, через заміну постачальника дисплейної панелі майже в останню хвилину.

Open буде працювати на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 – знову ж таки, дивно, оскільки Snapdragon 8 Gen 3 буде анонсований буквально через п’ять днів після презентації OnePlus, а Xiaomi, як очікується, випустить свій перший телефон на новому чіпі через вісім днів після презентації OnePlus Open.

У відкритому стані OnePlus Open матиме розміри 153,4 x 142,8 мм, тобто буде досить квадратним. Він має версію з 16 ГБ оперативної пам’яті згідно з Geekbench (яка може бути, а може і не бути єдиною), підтримку Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 LE, а номер моделі – CPH2551.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело91mobiles

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ