Стали відомі основні характеристики дисплеїв Samsung Galaxy S24

Час читання: < 1 хв.
Стали відомі основні характеристики дисплеїв Samsung Galaxy S24

Новий звіт, що надійшов від авторитетного джерела інформації про Samsung, свідчить про те, що компанія зблизить Galaxy S24, S24+ та 24 Ultra у плані дисплеїв. Судячи з усього, корейський технологічний гігант вирішив впровадити свої найновіші та найкращі технології в усі три моделі, а не лише в Ultra, як це було в попередні роки.

Реклама

Пост в X (раніше відомий як Twitter) показує, що всі три моделі будуть оснащені дисплеями LTPO, M13 з піковою яскравістю 2 500 ніт. До цього часу лише в моделях лінійки Ultra були панелі LTPO, які могли досягати вищої яскравості.

Для наступного покоління єдиною відмінністю буде роздільна здатність дисплея ванільного Galaxy S24 і, очевидно, його розмір.

Зараз читають  Функції iOS 18 стануть доступні для старих моделей iPhone

Це означає, що змінна частота оновлення нарешті стане доступною на моделях, що не належать до Ultra, але пікова яскравість у 2 500 ніт, ймовірно, означає здатність панелей підвищувати яскравість при відтворенні HDR-сумісного контенту. Тим не менш, це значення досить вражаюче.

Це довгоочікувана зміна в стратегії, оскільки Galaxy S24 і S24+ все ще вважаються флагманськими телефонами, тому пропонувати найкраще з того, що є у Samsung, має сенс у всьому світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛО@Tech_Reve в X

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.