Google Pixel 8 Pro порівняли за якістю камер з iPhone 15 Pro і Samsung S23 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У випуску на YouTube-каналі TechTablets з’ясували, яку модель варто брати заради хороших фото і відео: Samsung S23 Ultra, iPhone 15 Pro або Google Pixel 8 Pro.

Реклама

Насамперед ведучий YouTube-каналу TechTablets порівняв Samsung S23 Ultra, iPhone 15 Pro і Google Pixel 8 Pro за якістю відеозйомки. Усі три пристрої можуть записувати на фронтальну камеру відео в 4К 30 к/с. При використанні основної камери для наближення об’єкта найгірше стабілізація виявляється у Samsung. В інших випадках при зйомці як на основний, так і на ширококутний об’єктив стабілізація працює добре у всіх.

Galaxy S23 Ultra – єдиний з трьох смартфонів, який може записувати відео і в 8К.

Селфі-фото найкраще виходить у S23 Ultra. А ось Pixel робить знімок занадто темним і контрастним.

Денні знімки найприємніші за кольорами виходять на iPhone і Samsung. Водночас Pixel 8 Pro видає надто контрастні фото. Однак у макрозйомці він лідирує.

При слабкому освітленні справляється з фото часто краще за інших Pixel. Хоча іноді більш якісні фото робить iPhone 15 Pro.

Висновок

Pixel 8 Pro для нічних і вечірніх фотографій, а також для макрозйомки підходить краще за інших. При цьому більш вдалі денні фото виходять на iPhone 15 Pro, портрети – на Samsung Galaxy S23 Ultra, селфі – на Pixel і Samsung. У відеозйомці лідирує, звичайно ж, iPhone.

 

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ