В мережі з’явилися рендери Xiaomi 14 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З чуток, Xiaomi представить Xiaomi 14 і 14 Pro 27 жовтня. Бренд поки нічого не розголошує про ці телефони, але завдяки OnLeaks ми знаємо, який вигляд матиме Xiaomi 14 Pro.

Реклама

Як і Xiaomi 13 Pro, 14 Pro також буде оснащений дисплеєм із центральним отвором для селфі-камери, але, згідно з джерелом, він буде меншим, ніж у 13 Pro: 6,6 дюйма проти 6,73 дюйма.

Ззаду у нас є великий квадратний острівець для камер, в якому можна розмістити “до чотирьох камер” з кількома датчиками.

Xiaomi 14 Pro матиме плоский металевий корпус. Гойдалка регулювання гучності і кнопка живлення розташовані на правій рамці телефону, а ліва рамка позбавлена будь-яких слотів і елементів управління.


Внизу розташований порт USB-C, з боків якого розташований слот для SIM-карти, мікрофон і динамік, а вгорі, ймовірно, розташований другий динамік.

Джерело стверджує, що товщина Xiaomi 14 Pro буде 8,7 мм (13,1 мм з виступом камери), але не розкрило його вагу.

Якщо чутки про дату запуску вірні, ми почуємо більше про Xiaomi 14 Pro найближчими днями.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: