Названо 5 смартфонів, які у 2023 році пропонують найкраще співвідношення ціни та якості

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

До рейтингу потрапило по дві моделі від Samsung і Google, а ось пристроям Xiaomi місця не знайшлося.

Реклама

Видання CNET опублікувало топ бюджетних смартфонів 2023 року. Експерти обрали 5 моделей, які якісно зібрані, добре оптимізовані, мають оптимальні характеристики і не коштують захмарних грошей.

До рейтингу потрапило по дві моделі від Samsung і Google, плюс один Айфон. “Найдорожчий” смартфон у добірці обійдеться в $500, а найдешевший – у районі $160.

  • Samsung Galaxy A03S ($160) – простий девайс для невимогливих користувачів. Для них тут великий HD-дисплей на 6,5 дюйма, який відмінно підходить для читання новин, перегляду відео та ігор, потрійна камера на 13 + 2 + 2 Мп і батарея 5000 мАг. Samsung також обіцяє підтримувати телефон оновленнями безпеки щонайменше протягом 4 років, що в цьому ціновому діапазоні є настільки хорошим, наскільки це можливо.
  • iPhone SE (2022) – для тих, хто хоче перейти на “яблуко”, але не хоче витрачати багато грошей. Він являє собою поєднання старого дизайну з новітніми функціями, включно з чипом Apple A15 Bionic і підтримкою 5G, а коштує він дешевше 400 доларів. Це також один з небагатьох телефонів на ринку з екраном розміром 4,7 дюйма.
  • Pixel 6A – найкращий Android-смартфон за співвідношенням ціна-якість. У нього компактні габарити, яскравий екран, одна з найкращих камер у своєму класі, яка в сліпому тесті перевершує iPhone 14, топовий софт, а головне – доступний цінник у 349 доларів.
  • Galaxy A54 – головний бестселер бренду 2022 року, але тепер він коштує ще дешевше. У нього, як і раніше, один із найкращих дисплеїв у своєму класі, потужний процесор і фотоможливості на рівні бюджетних флагманів. А ще є захист від вологи і пилу, стереодинаміки і NFC-модуль.
  • Pixel 7A – якщо готові витратити 500 доларів, це практично ідеальний телефон. У нього компактний 6,1-дюймовий OLED-дисплей з частотою 90 Гц, спритний фірмовий процесор Google Tensor G2, одна з найкращих камер “за свої гроші”, а отримувати оновлення він буде до 2026 року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: