Топ найкращих смартфонів 2023 року за версією AnTuTu

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AnTuTu – популярний бенчмарк. Днями, компанія поділилася рейтингом найкращих на їхню думку смартфонів 2023 року з безліччю подробиць. Тут розповім коротко про найбільш незвичайні моделі, які буквально уособлюють майбутнє.

Realme GT 5 став одним із найдоступніших у світі пристроїв на топовому залізі. На борту Snapdragon 8 Gen 2 з 24 Гб ОЗП типу LPDDR 5 і 1 Тб флеш пам’яті UFS 4.0. Обсяг пам’яті вселяє впевненість у пристрої. Товщина рамки навколо екрана становить всього 1.36 мм, а на тильній панелі замість традиційного спалаху розмістили світлодіодну систему у вигляді красивого прямокутника. Пристрій отримав одну з найбільш швидкісних зарядок на ринку – 150 Вт з комплектним блоком.

Asus Rog Phone 7 Ultimate. Бренд тривалий час спеціалізувався на випуску ігрових пристроїв і ця новинка просто найкращі, що наразі є у світі. Ви коли небудь бачили, щоб разом зі смартфоном давали ще кулер у комплекті? Екран на 165 Гц створює чудовий ігровий досвід, який у купі з Snapdragon 8 Gen 2 дає змогу розрулити будь-які завдання і як слід відпочити. Asus отримав підтримку Wifi 7, 16 Гб швидкої оперативної пам’яті та батарею в 6000 мАг розділену на 3 відсіки для більш рівномірної зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus Ace 2 Pro. Найпотужніший телефон у світі. Гаджет працює на тому ж флагманському Snapdragon 8 Gen 2, ось тільки розробники розігнали кілька ядер до частоти в 3.3 Ггц. Смартфону використовуючи найшвидшу оперативку на ринку LPDDR5X 24 ГБ вдається вибивати більше 1 650 000 папуг в AnTuTu. Смартфон за потужністю можна порівняти з i5 10400F. Природно, таку потужність не можливо буде повністю реалізувати ще 5-8 років. Крім того, смартфон має значення ШІМ найнижче у світі, оскільки матриця розігнана до частоти мерехтіння в 2165 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.