Топ-5 найкращих смартфонів realme, які можна купити у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme прийшла на ринок в 2019 році і всього за кілька років встигла зайняти одне з лідируючих місць з продажу смартфонів. У чому ж секрет? Як і Xiaomi, бренд спеціалізується на виробництві недорогих пристроїв з максимально навороченим за свої гроші залізом. Ми відібрали п’ять легендарних девайсів бренду, які сміливо можна брати і в 2023 році – посилання залишили внизу.

Важливо: всі ціни вказані на момент складання замітки і для Москви – жителі інших регіонів можуть переключитися на столицю і перевірити можливість оформлення доставки.

Realme 10

Ціна: 8000 грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Максимально збалансований бюджетник зі стильним дизайном і адекватними спеками. Чим він хороший? Перш за все, екраном – у ньому встановлена 90-герцова AMOLED-панель на 6.4 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ і яскравістю 1000 ніт, якою комфортно користуватися навіть у сонячну погоду. При цьому все відмінно і з продуктивністю – потужності чипа MediaTek Helio G99 вистачає не тільки для плавної роботи системи, а й для геймінгу на середніх налаштуваннях графіки. Автономність теж на висоті – у смарта при собі акумулятор на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт. З інших ніштяків – камери на 16 і 50+2 мегапікселів, NFC-модуль, окремий слот microSD і 3.5-мм мініджек для навушників. Один із найкращих бюджетників на ринку.

Realme GT Neo 3

Ціна: 12 000 грн

Зухвалий субфлагман із крутим залізом, який підійде навіть геймерам. Головна фішка пристрою – топова продуктивність. Завдяки чипу MediaTek Dimensity 8100 девайс з легкістю справляється навіть з найвимогливішими тайтлами на максималках без перегрівів і троттлінга. До екрану питань теж немає – гаджет отримав 120-герцовий AMOLED-дисплей на 6.7 дюйма з роздільною здатністю Full HD+, передачею кольору 1 мільярд кольорів і підтримкою HDR10+. Варто відзначити і непогану оптику – смарт обладнаний 16-мегапіксельною селфі-камерою і блоком з трьома модулями на 50+8+2 мегапікселів з оптостабом біля головного датчика, здатними видавати круті фото і відео при достатньому освітленні. Але це ще не все – в “нео” встановлений акумулятор на 5000 мАг з підтримкою надшвидкої зарядки на 80 Вт, що дає змогу перезарядити його повністю всього за 32 хвилини. Не забуваємо і про стереодинаміки та NFC-модуль. Справжній топ за свої гроші – можна брати і в 2023 році.

Realme 11 Pro+

Ціна: 15 000 грн

Найстильніший девайс бренду на сьогодні. Які в нього плюси? По-перше, гаджет отримав задню панель з екошкіри, над дизайном якої працював колишній дизайнер Gucci Маттео Менотто – поціновувачам стилю таке точно сподобається. По-друге, немає питань до заліза – у смарта при собі шикарний 120-герцовий AMOLED-екран на 6.7 дюйма з FullHD-роздільною здатністю і кольоропередачею 1 мільярд кольорів, оптимальний для середнього геймінгу чип MediaTek Dimensity 7050 і придатний акумулятор на 5000 мАг із підтримкою 100-ватного ападтера. Простими словами, для повсякденних завдань і запуску неважких ігор потужності смартфона вистачить з головою, а за потреби його можна зарядити до країв всього за півгодини. По-третє, вирішує оптика – девайс обладнаний крутою 32-мегапіксельною фронталкою і блоком з трьома модулями на 200+8+2 мегапікселів. Для зйомок при хорошому освітленні саме те. З інших ніштяків – NFC-модуль і стереодинаміки. Беріть, якщо шукаєте смартфон з незвичайним дизайном.

Realme GT 2 Pro

Ціна: 25 000 грн

Заряджений флагман з унікальними камерами і потужним залізом. Над зовнішнім виглядом пристрою працював популярний дизайнер мінімаліст Наото Фукасава – задня панель смартфона виконана з екопластику, який за тактильними відчуттями нагадує папір. Варто похвалити й екран девайса – це 120-герцова AMOLED-панель на 6.7 дюйма з роздільною здатністю 2K QuadHD, кольоропередачею 1 мільярд кольорів, підтримкою HDR10+ і яскравістю 1400 ніт. На такому максимально комфортно дивитися відоси, гортати соцмережі та грати. Продуктивністю гаджет забезпечує екс-флагманський чип Snapdragon 8 Gen 1 – під час максимальних навантажень він перегрівається і троттлить, проте з повсякденними завданнями і геймінгом на високих налаштуваннях справляється відмінно. Не можна не відзначити і незвичайні фотоможливості “прошки” – крім 32-мегапіксельної селфі-камери, в ній встановлено тріо камер на 50+50+3 мегапікселів з оптостабом у головного сенсора, кутом огляду 150° в ультраширику та мікроскопом з 40-кратним зумом замість макромодуля. З іншими спеками теж все гуд – апарат обладнаний батареєю на 5000 мАг з підтримкою надшвидкої зарядки на 65 Вт, NFC-модулем і стереодинаміками. Відмінний вибір для тих, кому важливі фотоможливості.

Realme GT 3

Ціна: 25 000 грн

Зрозуміло, ми не могли обійти стороною головний флагман бренду – він унікальний відразу за кількома параметрами. За якими? По-перше, у нього при собі суперплавний 144-герцовий AMOLED-екран з роздільною здатністю 1.5K, кольоропередачею 1 мільярд кольорів і піковою яскравістю 1400 ніт – він відмінно передасть усю плавність анімацій у додатках та іграх. По-друге, вирішує продуктивність – смарт базується на чипі Snapdragon 8+ Gen 1 у тандемі з 16 Гбайт ОЗП і 1 Тбайт вбудованої пам’яті. Цього більш ніж достатньо для запуску будь-яких тайтлів на максималках – навіть під час годинного троттлінг-тесту продуктивність девайса залишалася в межах 89%. Ну і нарешті, гаджет хоч і отримав скромний акумулятор на 4600 мА-год, однак це компенсується підтримкою рекордно швидкої зарядки на 240 Вт. Від 0 до 100% “трійка” заряджається всього за 10 хвилин – неймовірно! Решта спеків у порядку – у гаджеті встановлені стандартні для класу камери на 16 і 50+8+2 мегапікселів з оптостабом і RGB-індикатором, стереодинаміки і NFC-модуль. Найбільш наворочений смарт бренду – однозначно варто брати.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.