Xiaomi 14 обіцяє бути дуже потужним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi почала готувати громадськість до анонсу нової флагманської лінійки смартфонів Xiaomi 14, як і повідомляли інсайдери минулого тижня.

Засновник Xiaomi Лей Цзюнь опублікував годину тому на своїй сторінці в Weibo таку заяву: “Не хвилюйтеся, цей смартфон буде дуже, дуже потужним”. Уперше за довгий час глава компанії висловився про прийдешній пристрій.

Qualcomm оголосила, що компанія проведе 25-26 жовтня саміт Snapdragon 2023, на якому офіційно дебютує мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 8 Gen3. Очікується, що Xiaomi 14 представлять 27 жовтня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, Xiaomi 14 буде першим смартфоном, який буде оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 8 Gen3. Раніше повідомлялося, що рамка екрана Xiaomi 14 зменшиться до 1 мм, встановивши новий галузевий рекорд. Крім того, Xiaomi 14 буде з коробки поставлятися з попередньо встановленою MIOS, новою операційною системою, розробленою Xiaomi, яка орієнтована на швидкість і плавність роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.