Google Pixel 8 Pro посів перше місце в глобальному тестуванні дисплеїв смартфонів DXOMARK

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому компанія Google представила на світовому та індійському ринках довгоочікувану серію смартфонів Google Pixel 8. У серію входять два смартфони – Google Pixel 8 і Google Pixel 8 Pro. Однією з привабливих характеристик цих пристроїв були їхні камери, але ми не знали, що Google також запропонує споживачам кращі дисплеї.

Компанія DXOMARK нещодавно почала тестування дисплеїв і аудіопараметрів смартфонів серії Google Pixel 8, і, що дивно, Google Pixel 8 Pro посів перше місце у світі за результатами тестування дисплеїв, залишивши позаду своїх конкурентів. Крім того, смартфон посів перше місце в рейтингу Ultra Premium.

Google Pixel 8 Pro набрав 154 бали за результатами тестування дисплеїв DXOMARK за такими параметрами, як читабельність, колір, відео, рух, дотик і артефакти. За показником читабельності пристрій набрав 162 бали, і, згідно з DXOMARK, цей пристрій є продуктом, який можна прочитати найбільше, зокрема на відкритому повітрі та під прямими сонячними променями, а читабельність тексту на цьому пристрої Pixel набагато чіткіша, ніж на iPhone Pro Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel 8 Pro демонструє найкращі у своєму класі показники передачі кольору. При тестуванні в адаптивному колірному режимі за замовчуванням він забезпечує достовірні відтінки шкіри за освітлення від слабкого до зовнішнього, а також приємну і яскраву передачу фотографій загалом. При відтворенні HDR10 пристрій також демонструє відмінні показники яскравості та контрастності,

Під час тестування цей смартфон не показав провалів кадрів, хоча при відтворенні відеоігор спостерігалися невеликі розбіжності кадрів. Google Pixel 8 Pro також показав дуже хороший час відгуку на дотик, а рівень мерехтіння смартфона схожий зі смартфонами Apple і Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.