Apple випустить оновлення iOS 17.1 для iPhone 12 до 24 жовтня, щоб вирішити проблему підвищеного рівня радіації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Французький регулятор ANFR оприлюднив дату виходу прошивки iOS 17.1, яка має вирішити проблему підвищеного рівня випромінювання в смартфонах iPhone 12.

Так, представники ANFR пояснили плани Apple щодо зниження рівня випромінювання iPhone 12 і те, що оновлення iOS 17.1 буде доступне користувачам найпізніше до 24 жовтня.

Все почалося у вересні, коли французькі регулятори заборонили продаж iPhone 12 в країні. Вони виявили, що питомий коефіцієнт поглинання енергії (SAR) iPhone 12 становить 5,74 Вт на кг, що перевищує ліміт, встановлений Європейським Союзом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple стверджує, що ANFR припустився помилки в тестах на випромінювання. Насправді смартфони мають спеціальну функцію, яка збільшує передану потужність для оптимізації роботи телефону, коли гаджет не знаходиться поруч з тілом людини, наприклад, на столі. Однак під час тестів французькі експерти не врахували цю функцію.

В Apple підкреслили, що iPhone 12 абсолютно безпечний у використанні і завжди був таким. Тим не менш, компанія випустить прошивку для iOS 17.1, яка вимкне функцію посилення потужності передачі лише для французьких користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.