Рекламні зображення розкривають дизайн Honor X9b

Рекламні зображення розкривають дизайн Honor X9b
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor X9a був анонсований у січні цього року, і, схоже, компанія готова представити його наступника під назвою X9b. Телефон з’явився на малайзійському сайті Honor, демонструючи дизайн його задньої панелі.

Дизайн не надто відрізняється від X9a. Він зберіг круглий острівець камери, хоча кільце здається товстішим і трохи більше виступає. Однак найочевидніша зміна — це задня панель. Схоже, що новий X9b буде пропонуватися з веганською шкірою принаймні в одному з варіантів.

Компанія також опублікувала тизерне зображення у своєму офіційному акаунті в X, на якому зображена частина передньої панелі. Вона знову буде вигнута з центральним отвором для селфі-камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поточний Honor X9a в деяких країнах продається під назвою Honor Magic5 Lite, але неясно, чи буде X9b також продаватися під іншою назвою. Судячи з позначки на рекламному постері, Honor “скоро буде”, чекати відповідей доведеться недовго.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОHonor

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.