Розкрито точні назви трьох нових моделей iPhone

За словами аналітика Guggenheim Securities Роберта Чіхра, який посилається на свої джерела всередині Apple, гігант з Купертіно визначився з назвами для трійки майбутніх смартфонів.

«Найпростіший» флагман назвуть просто iPhone. Апарат забезпечать IPS-дисплеєм, 2 гігабайтами оперативної пам’яті, але позбавлять пари функцій, які отримають старші моделі. Пара інших смартфонів буде називатися iPhone X2 і iPhone X2 Plus. Це прямі послідовники  iPhone X , які отримають схожий з ним зовнішній вигляд.

iPhone X2 Plus оснастять потрійною основною камерою з п’ятикратним оптичним зумом. iPhone X2 залишиться з подвійними модулями. Серцем трьох новий моделей стане свіжий 8-ядерний чіп A12, зроблений по 7-нм техпроцесу.

Якщо вірити словам аналітика, то Apple вибрала правильну стратегію назви майбутніх смартфонів. Для нових моделей у них закінчилися цифри в першій десятці, тому вони додали в назву X і тепер щороку будуть приставляти до неї нову цифру. Наприклад, в 2019 році Apple випустить iPhone X3 і iPhone X3 Plus і так далі. Що стосується спрощеної версії, тут все ще краще. Тепер апарат буде називатися просто iPhone, де в назві буде змінюватися тільки рік виходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.