iOS 17 продовжує дратувати власників iPhone. Тепер перестав спрацьовувати будильник

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі збільшується кількість скарг на поведінку iPhone після встановлення iOS 17. Про це пише MacRumors.

Раніше ми розповідали, що деякі користувачі iPhone 14 і iPhone 15 виявили аномальні нічні відключення смартфона, які відображалися на графіку енергоспоживання. Тепер у цього глюку виявився ще один “підводний камінь”.

Виявилося, що в деяких випадках iPhone довільно вимикаються в період будильника – і він, очевидно, не спрацьовує. У результаті власники смартфона просто пропускають час пробудження і спізнюються на роботу або транспорт. Один із “постраждалих” пише, що, судячи з графіку акумулятора, його iPhone вимкнувся за 1 хвилину до будильника і людина проспала.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дедалі більша кількість скарг дає змогу зрозуміти, що проблема полягає саме в iOS 17 і проявляється на різних моделях iPhone. При цьому айфони вимикаються не у всіх і не щоночі.

Коментарів від Apple все ще не надходило.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.