Новий смартфон Google здивував власників відсутністю функції камери

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфони Pixel 8 і 8 Pro, які були випущені не так давно, вразили власників особливостями операційної системи Android 14. Крім того, у пристроях немає режиму зйомки 360-градусних кадрів Photo Sphere у застосунку “Камера”.

Реклама

Компанія-виробник смартфонів Pixel 8 і 8 Pro поінформувала про те, що в цих пристроях видалили функцію Photo Sphere, не пояснивши, які причини або підстави змусили прийти до такого рішення. Уперше власники смартфонів змогли скористатися можливістю знімати 360-градусні кадри Photo Sphere одинадцять років тому, коли був випущений телефон Nexus 4. Потім цю функцію отримали всі смартфони Pixel, зокрема й моделі Pixel 7 і 7 Pro, які з’явилися у 2022 році. Користувачі не розуміють рішення Google, тим більше, що незабаром обіцяно запуск шолома віртуальної реальності. Крім компанії Google, над ним працюють Samsung і Qualcomm.

Останнім часом помічено зростання інтересу до віртуальної реальності, до створення панорамних фотографій, яке стало можливим завдяки використанню функцій смартфонів. Виходячи з цього, логічніше було б залишити функцію Photo Sphere, а не видаляти її. Хоча офіційної підтримки такої функції від Google тепер немає, створювати 360-градусні фотографії можна, якщо користуватися сторонніми додатками.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ