Oppo Find N3 буде презентовано на міжнародному ринку 19 жовтня

Oppo Find N3 буде презентовано 19 жовтня
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Oppo розширює свою міжнародну присутність та оголошує глобальний дебют смартфона Oppo Find N3. Як і обіцяли, подія відбудеться 19 жовтня в Сінгапурі.

Попередньо, Oppo представила модель Find N3 Flip в Китаї ще в серпні, але тепер прийшов час для міжнародної презентації цієї розкладачки. Подія в Сінгапурі стане глобальним виходом цієї моделі на ринок. Зазначимо, що компанія говорить про серійний реліз, що свідчить про те, що ми побачимо не лише Find N3 Flip, а й інші модифікації цього смартфона.

Важливі деталі про смартфон вже відомі. Oppo Find N3 Flip вже доступний в Китаї та відзначається вражаючим фотомодулем. Ззаду розташовані три об’єктиви – 50-мегапіксельна головна камера, 32-мегапіксельний телефото та 48-мегапіксельна ультраширока камера. При цьому внутрішній “мозок” смартфону представлений чіпсетом Dimensity 9200+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак поки залишається питання щодо ціни на міжнародному ринку. В Китаї Oppo Find N3 Flip коштує трохи більше $1,000, але це звичайно для китайського ринку. Зазвичай ціни за межами Китаю трохи вищі, тому можна очікувати, що вартість смартфона на міжнародних ринках буде відповідно збільшеною.

Під час події 19 жовтня Oppo Find N3 буде не єдиною новинкою. Раніше в мережі з’являлася інформація про ще один смартфон від компанії. За чутками, цей пристрій буде подібний до моделі OnePlus Open. Він отримає два дисплеї – внутрішній на 7.8 дюйма та зовнішній на 6.3 дюйма.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.