Розкрито дату презентації Xiaomi 14 та Xiaomi 14 Pro

Розкрито дату презентації Xiaomi 14 та Xiaomi 14 Pro
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки з Китаю розкривають дату презентації очікуваних флагманів Xiaomi 14 і Xiaomi 14 Pro. За цими чутками, Xiaomi прагне стати першим виробником смартфонів, який представить нові пристрої на базі нового чіпсету Snapdragon 8 Gen 3 від Qualcomm. Ця подія відбудеться 27 жовтня, вже наступного дня після завершення Snapdragon Summit.

Xiaomi 14 та Xiaomi 14 Pro – наступники Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro, які були офіційно представлені в грудні 2022 року. Нові пристрої обіцяють багато цікавого. Очікується новий дизайн, камери з налаштуваннями від Leica та можливість вибору з трьох різних фокусних відстаней.

Xiaomi 14 Pro, за чутками, отримає титанову рамку та підтримку супутникового зв’язку. Обидва смартфони вже пройшли необхідну сертифікацію для продажу в Китаї, що говорить про наближення їхньої прем’єри. Очікується покращення в ряді аспектів, включаючи дисплей, можливості камер, швидке заряджання, обсяг акумулятора та вібромотор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОITHome

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.