Чим відрізнятиметься флагманський смартфон OnePlus 12 від минулої моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, новинка отримає потрійний модуль основної камери. Перші чутки свідчили про комбінацію 50 + 50 + 64 Мп. Однак свіжі інсайди говорять про те, що один із датчиків буде 48-мегапіксельним з апертурою f/2.

За попередніми даними, новий датчик Sony буде порівнянний за продуктивністю з Sony IMX989. Його менший розмір буде компенсований двошаровою конструкцією, що поліпшить чутливість.

Новий датчик працює в парі з OIS і буде використовувати обчислювальні можливості Snapdragon 8 Gen 3 для фотографії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, 64-мегапіксельний телеоб’єктив, імовірно з 3-кратним оптичним зумом, зможе похвалитися ще кращою якістю в умовах низької освітленості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.