OnePlus 12: Інформація про камери та новий датчик Sony IMX966

OnePlus 12 Інформація про камери та новий датчик Sony IMX966
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За очікуваннями, OnePlus 12 має дебютувати в грудні та отримати три камери. Перші чутки вказували на поєднання головного об’єктива на 50 МП, ультраширококутного на 50 МП і телефото-камери на 64 МП.

Проте сьогодні інсайдер Digital Chat Station повідомив, що ультраширококутний об’єктив отримає сенсор на 48 МП з розміром 1/2″ та діафрагмою f/2.2. Телеоб’єктив буде оснащений сенсором OmniVision OV64B на 64 МП із ОІС. Але найбільшим сюрпризом став головний сенсор – 50 МП Sony IMX966.

За попередніми звітами від цього ж джерела, новий сенсор Sony буде еквівалентним за продуктивністю до Sony IMX989, який є 1-дюймовим тепловізором. Його менший розмір компенсується подвійним шаром, який покращує чутливість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей новий сенсор отримає підтримку ОІС та використовуватиме функцію обчислювальної фотографії Snapdragon 8 Gen 3. Крім того, телефото-камера на 64 МП, яка повинна мати оптичний зум 3х, обіцяє ще кращу працездатність в умовах слабкого освітлення завдяки новому чіпсету Qualcomm.

Повідомляється, що OnePlus 12 з’явиться в грудні, і спершу вийде в Китаї, після чого очікується глобальний реліз на початку 2024 року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.