Смартфони

Найкращі смартфони з 3,5-мм роз’ємом для навушників у 2023 р.

Share

Зараз ми спостерігаємо тенденцію зникнення 3,5-мм роз’єму для навушників у нових смартфонів. Але не варто хвилюватися, на ринку, як і раніше, існує безліч чудових Android-пристроїв з підтримкою цього роз’єму. Ми підготували для вас список найкращих смартфонів із 3,5-мм роз’ємом для навушників у 2023 р.

Sony Xperia 1 V

Пошук смартфона з роз’ємом для навушників стає дедалі складнішим завданням. Знайти якісний варіант ще складніше. Ось чому Sony Xperia 1 V виділяється серед безлічі смартфонів.

Xperia 1 V має всі переваги сучасного висококласного пристрою. Його конструкція являє собою приємний і мінімалістичний дизайн. Крім того, він забезпечує видатну продуктивність, завдяки використанню новітніх внутрішніх компонентів. Хоча його камерна система дещо поступається деяким флагманам від Apple, Samsung або Google, вона все одно вражає. Також вражають його розширені можливості ручного керування, швидке автофокусування та інші функції відеозапису.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також варто відзначити чудову тривалість роботи батареї. Ми помітили, що смартфон здатний зберігати повний заряд весь день за інтенсивного використання і навіть два дні за легшого навантаження. Таким чином, Sony Xperia 1 V безумовно заслуговує на місце серед найкращих смартфонів з роз’ємом для навушників і є одним з провідних кандидатів у цій категорії.

ASUS ROG Phone 7 і ROG Phone 7 Ultimate

Якщо ви в пошуку одних з найкращих ігрових смартфонів, то варто розглянути серію ASUS ROG Phone 7, до якої входять ASUS ROG Phone 7 і ROG Phone 7 Ultimate.

Загалом, обидва ці пристрої досить схожі. Вони обидва оснащені потужним процесором Snapdragon 8 Gen 2, барвистим AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6,78 дюйма і частотою оновлення 165 Гц, у них ідентичні камери і вражаюча ємність акумулятора – 6000 мАг, підтримувана зарядкою потужністю 65 Вт. Крім того, вони пропонують великий обсяг оперативної пам’яті: ROG Phone 7 доступний у версіях з 12-16 ГБ оперативної пам’яті, в той час як ROG Phone 7 Ultimate навіть пропонує 16 ГБ. Природно, всі ці видатні характеристики роблять ці смартфони одними з найкращих у категорії смартфонів із роз’ємом для навушників.

Samsung Galaxy A14 5G

Якщо ви шукаєте доступний смартфон, який також є одним із найкращих у категорії з роз’ємом для навушників, то Samsung Galaxy A14 5G безумовно заслуговує на вашу увагу. Хоча швидкість зарядки цього пристрою не вражає, загалом це прекрасний пристрій.

Основна камера надійно виконує свої функції, і за свої гроші ви отримуєте високоякісний дисплей. Крім того, смартфон має непогану продуктивність, і ви можете розраховувати на отримання важливих оновлень від Samsung протягом довгого часу (включно з двома версіями Android та чотирма роками оновлень безпеки).

А що найкраще в Samsung Galaxy A14 5G? Правильно – його ціна всього 199,99 доларів. У даному ціновому сегменті буде важко знайти більш вигідну пропозицію.

Motorola Moto G 5G

Motorola Moto G 5G (2023) також є відмінним бюджетним варіантом з роз’ємом для навушників. Його рекомендована роздрібна ціна вельми приваблива і становить 249 доларів. Цей смартфон пропонує безліч класних характеристик.

Хоча дисплей і має роздільну здатність 720p, він має частоту оновлення на рівні 120 Гц, що рідко зустрічається в цьому ціновому діапазоні. Основна камера досить надійна, а звукова система працює голосно і досить чисто. Особливо вражає автономний час роботи Motorola Moto G 5G – смартфон здатний пропрацювати близько двох днів без підзарядки.

Слід зважати на те, що Motorola надає лише одне оновлення Android та три роки оновлень безпеки. Також відсутній модуль NFC. Але, загалом, враховуючи доступність пристрою, Motorola Moto G 5G – чудовий варіант у нашому списку.

ASUS Zenfone 10

Ось ще одна приваблива пропозиція від компанії ASUS. Початкова рекомендована роздрібна ціна для ASUS ZenFone 10 становить 699 доларів, але попри це, він змагається з моделями, ціна яких значно перевищує позначку в 1000 доларів. Однак варто зазначити, що цей смартфон належить до іншої категорії висококласних пристроїв.

Давайте почнемо з того, що ZenFone 10 є компактним пристроєм з 5,92-дюймовим дисплеєм. Незважаючи на його невеликий розмір, цей дисплей дивує: він має частоту оновлення на рівні 144 Гц і чудову панель Super AMOLED.

Цей смартфон також забезпечує відмінну продуктивність завдяки процесору Snapdragon 8 Gen 2 і доступній оперативній пам’яті в діапазоні від 8 до 16 ГБ. До того ж, він надає можливість пропрацювати весь день без підзарядки акумулятора, що є великим плюсом для пристрою такого розміру.

Щоправда є кілька зауважень: підвищення температури смартфона під час використання та відсутність телеоб’єктива. Крім того, ASUS гарантує всього два основних оновлення Android і чотири роки оновлень безпеки. Але, в іншому, ZenFone 10 безумовно заслуговує на звання одного з найкращих смартфонів з роз’ємом для навушників.

Google Pixel 5a

Google Pixel 5a не претендує на роль потужного гіганта, і в цьому його перевага. Цей пристрій слідує тій самій концепції, що й інші бюджетні представники в лінійці, які пропонують хороші характеристики за свої гроші, і Pixel 5a не є винятком.

Продуктивність телефону досить хороша, користувачі навряд чи зіткнуться з будь-якими затримками. Технічні характеристики відповідають ціні пристрою. Ба більше, збереження аудіопорту 3,5 мм робить його одним із найкращих смартфонів із роз’ємом для навушників. Телефон також чудово підходить для фото- і відеозйомки завдяки своїй найкращій у своєму класі камері, яка може конкурувати з багатьма флагманськими моделями.

Однак слід врахувати, що Pixel 5a вже доволі старий, оскільки був випущений ще у 2021 році. Незважаючи на це, він залишається останнім смартфоном від Google з роз’ємом для навушників, і якщо вам потрібен Pixel з такою опцією, це найкращий варіант.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024

    Google випустила Pixel Tablet без док-станції

    Google не стала змінювати дизайн або «начинку» Pixel Tablet: користувачів все також зустрічає металевий корпус…

    08.05.2024

    Sennheiser випустила TWS-навушники з шумозаглушенням та еквалайзером

    Sennheiser презентувала нову модель бездротових навушників Accentum True Wireless ANC. За словами виробника, пристрій пропонує…

    08.05.2024