OnePlus Open: детальні рендери та можлива ціна

OnePlus Open - детальні рендери та можлива ціна
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі з’явилися детальні рендери нового смартфону OnePlus Open та чутки про ціну в $1,699.

Цього місяця OnePlus розгорнув свою хайп-кампанію навколо моделі Open за допомогою промо-відео, яке показало пристрій з декількох ракурсів, але не усіх, і також приховувало те, що здавалося величезним островом камер на його задній стороні.

Сьогодні більш надійне джерело принесло нам безліч рендерів майбутнього смартфона-розкладачки, і вони нічого не залишають уяві, показуючи кожну деталь. І дійсно, на задній стороні є гігантський острів камер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus Open - детальні рендери та можлива ціна_001

Рендери підказують, що OnePlus Open буде доступний у двох кольорах: чорна імітація шкіри та зелене скло. Смартфон буде працювати на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, що виглядає розумним враховуючи чутки, що він буде представлений цього місяця. Проте через кілька днів після цього Qualcomm введе чіпсет Snapdragon 8 Gen 3, і це залишить OnePlus Open в незручному положенні.

Особливо, оскільки цей злив супроводжувався чуткою про ціну в США в $1,699, що на $100 менше, ніж коштував Samsung Galaxy Z Fold5 на момент запуску. Тому неможливо розмістити OnePlus Open в більш доступному сегменті ринку, щоб полегшити використання застарілого чіпсета.

За відомостями, OnePlus Open матиме до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X та 256 ГБ вбудованої пам’яті, 6.31-дюймовий зовнішній екран і гнучкий головний екран розміром 7.8 дюйма, який поставляється від BOE. Очікується, що його офіційний анонс відбудеться 19 жовтня. Згідно з попередніми чутками, в нього встановлено головну камеру на 48 МП, 48 МП ультраширококутну камеру та 64 МП камеру з 3-кратним оптичним зумом.

Цей смартфон з’явиться в США і Європі принаймні, але не в Німеччині через патентну суперечку материнської компанії Oppo з Nokia в цій країні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.