Нова прошивка – нова проблема: iOS 17.0.3 ламає Wi-Fi в iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мабуть, власники нових смартфонів Apple, що надійшли в продаж у середині вересня, ще недостатньо настраждалися. Після встановлення оновлення iOS 17.0.3, яке нещодавно вийшло, у багатьох користувачів з’явилися проблеми з Wi-Fi.

За словами користувачів, жодні сторінки не завантажуються, навіть коли iPhone 15 підключений до Wi-Fi. У деяких випадках проблема зникає через кілька хвилин, але в інших ситуаціях користувачам доводиться повністю відключати Wi-Fi і вмикати його заново. Один із власників iPhone 15 підрахував, що Wi-Fi відвалюється кожні 45 секунд, і знаходить мережу наново тільки через 5 хвилин.

Варто зазначити, що проблеми з Wi-Fi після встановлення iOS 17.0.3 також спостерігаються у деяких користувачів iPhone 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як тимчасове рішення користувачі можуть зайти в налаштування роутера і змінити ширину каналу мережі Wi-Fi на 20 МГц, 40 МГц або 80 МГц.

Сама Apple поки не прокоментувала ситуацію, але, найімовірніше, компанія усуне цей баг в одному з наступних оновлень ПЗ.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.