Інсайдер показав, який вигляд матиме Google Pixel 8a

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Традиційно смартфони A-серії Google показує в травні. Спеціально для них і для анонсу майбутньої версії Android компанія проводить конференцію Google I/O. Однак, незважаючи на таке тривале очікування, надійний інсайдер Стів Хеммерстоффер, більш відомий під ніком OnLeaks, показав, який вигляд матиме Pixel 8a.

Порівняно з Pixel 7a, “вісімка” стала трошки меншою: 152,1 × 72,6 × 8,9 мм. Однак різницю ви не побачите, оскільки габарити 7a склали 152,4 × 72,9 × 9,0 мм. А ще Pixel 8a став більш заокруглений на краях. Хоча ми це вже бачили пару тижнів тому на фотографіях прототипу.

Дизайн камери залишився без змін. Їх всього дві, але що саме це за камери і які вони отримають сенсори, поки невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей плоский: від “водоспадів” компанія відмовилася (і добре). Однак грані захисного скла будуть злегка заокругленими: показник заокруглення становить 2,5D. А ось рамки не радують з жодної зі сторін, не кажучи вже про масивне для 2024 року “підборіддя”.

З інших витоків нам відомо, що смартфон отримає 8 ГБ оперативної пам’яті, а також свіжопрезентований чип Google Tensor G3, який, ймовірно, допоможе смартфону отримувати оновлення Android до 2030 – 2031 року.

Презентація, як я і сказав вище, відбудеться через сім місяців, на початку травня 2024 року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.