Названо головне нововведення OneUI 6.1 для смартфонів Samsung Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім недавно відбувся публічний реліз OneUI 6.0, але в мережі вже з’явилися чутки про майбутнє оновлення OneUI 6.1. Про них пише Phone Arena.

Згідно з джерелом, головною фішкою OneUI 6.1 – прошивки для смартфонів Samsung Galaxy – стане глибока інтеграція нейромереж і ШІ. Разом з апдейтом Samsung може представити нового голосового помічника замість Bixby, і він теж буде заснований на нейромережі.

Непрямим підтвердженням інсайду є заява самої компанії. Під час релізу свого нового чіпа Exynos 2400 бренд повідомив, що він на 1470% ефективніше працює зі штучним інтелектом, ніж старі моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.