Експерти назвали дивні поліпшення в Galaxy S24 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть не знаю як до цього ставиться. Бренди намагаються здивувати користувачів хоча б чимось. Круті екрани вже не новина, чудові камери … пф… є у кожного другого. Швидка зарядка? Та вона тепер навіть у бюджетниках. То чим же можна заманити нових покупців, ну, або старих?

Різні компанії вже давно експериментують з матеріалами корпусу. Якщо раніше було круто отримати флагман з металевою бічною гранню і скляною тильною панеллю, то зараз це звичайна справа. Виробники пробували викручуватися по-різному. Realme і OnePlus випускали девайси з еко-шкірою, покривали кришку керамікою, запихали туди світлодіодні стрічки і кілька шарів різного скла для ефекту заломлення. OnePlus навіть показували модель з тильною панеллю зі штучного каменю.

Samsung пішли далі. У 2023 році вони придумали… зробити титанову рамку у своїх смартфонах. Їхні девайси і справді важкі, але чи те це поліпшення, на яке чекали? Абсолютно ні. Навіть у нових яблокофонах титанова рамка має аж ніяк не такий чудовий вигляд, як нам її представляли. Бог його знає, які ще проблеми з нею будуть, а корейці розповідають про це так, немов будуть підкорювати далекі куточки всесвіту за допомогою коробки від піци.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.