В iPhone 15 Pro масово вигорають екрани, але Apple відмовчується

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники нових флагманських смартфонів по всьому світу зіткнулися з цією проблемою.

Компанія Apple почала продажі смартфонів iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max лише два тижні тому, але в мережі вже з’явилися скарги на вигоряння дисплея.

Судячи з повідомлень на Reddit, MacRumors і форумі підтримки Apple, на екранах смартфонів почали з’являтися залишкові ореоли від іконок додатків, клавіатури або інших елементів інтерфейсу. Зазвичай таке явище виникає на OLED-дисплеях під час довгого періоду експлуатації (через кілька років). Здебільшого екрани вигоряють у гаджетів, які перебувають на вітринах магазинів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З такою ж проблемою вигоряння дисплея зіткнувся і наш редактор. Він помітив, що на мінімальній яскравості на дисплеї його iPhone 15 Pro видно сліди клавіатури. На момент виявлення проблеми смартфону було всього 12 днів.

Цілком імовірно, що швидке вигоряння матриці пов’язане з перегріванням iPhone 15 Pro, про яке стало відомо одразу після початку продажів. На жаль, програмно вигоряння ніяк не виправити. Єдиний спосіб розв’язати проблему – звернутися в Apple Store для заміни смартфона на новий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.