Стала відома дата виходу смартфона Xiaomi 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стала відома найбільш ймовірна дата виходу нового смартфона від корпорації Xiaomi. 14 покоління девайса представлять під час презентації Snapdragon 8 Gen 3, однак чи отримає пристрій саме цей процесор, поки невідомо.

Про можливий швидкий вихід смартфона від китайського техногіганта Xiaomi можна говорити з натяків керівника Xiaomi Group China Лу Вейбінга. Спілкуючись у локальній соцмережі Weibo, він проговорився щодо презентації фірмових флагманів. Дослівно президент компанії написав, що місяць, який розпочався, буде дуже цікавим. Однак більшість фоловерів його профілю сприйняли подібну замітку саме як наводку на дату виходу серії флагманських смартфонів Xiaomi 14.

Ймовірно, припускають шанувальники товарів корпорації, презентація базової моделі та її Pro та інших розширених версій відбудеться після конференції бренду Qualcomm. Під час неї буде оголошено про вихід на ринок новітнього чипсета з назвою Snapdragon 8 Gen 3. Даний захід заплановано на період з 24 по 26 жовтня, а значить, припускають фанати смартфона, про старт релізів Xiaomi 14 оголосять в цей же термін.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Точних даних, чи оснастять новинку саме цим процесором, поки що немає, однак такий крок був би логічним, щонайменше для розширених модифікацій. Смартфон обіцяє побити рекорд за відношенням товщини рамки, вона становитиме всього 1 міліметр. Також у Xiaomi 14 може бути тильний блок камер із трьох датчиків по 50 мегапікселів. Об’єктиви отримають також телеоб’єктив із п’ятикратним оптичним збільшенням, схожим на iPhone 15 Pro Max. В основному апараті лінійки телеоб’єктивом отримає можливість наближення до 3,9х.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.