Samsung Galaxy Tab A9: тихий реліз нового планшету

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На днях компанія Samsung представила новий планшет – Galaxy Tab A9. Ця модель була представлена без надмірної реклами і з’явилася на офіційному веб-сайті Samsung у Гватемалі та на Amazon UAE. Деякі прес-матеріали також згадують про модель Tab A9+, але наразі не розкривають повних характеристик та цінових деталей.

Реклама

Tab A9 оснащений 8,7-дюймовим IPS LCD дисплеєм з роздільною здатністю 800 x 1340 пікселів. Раніше він з’явився в списку Google Play Console і підтверджено, що працює на чіпі MediaTek Helio G99 з 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ вбудованої пам’яті, яку можна розширити за допомогою карти microSD. У списку на Amazon UAE також підтверджено, що Tab A9 і A9+ оснащені до 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої пам’яті.

Samsung Galaxy Tab A9 - новий планшет від Samsung

Tab A9+ очікується з 11-дюймовим LCD-дисплеєм з роздільною здатністю 1200 x 1920 пікселів, чіпом Snapdragon 695 з 4/8 ГБ оперативної пам’яті, до 128 ГБ вбудованої пам’яті та можливістю підтримки 5G. Обидва нових планшети працюють на операційній системі Android 13, передбачається, що вони отримають оболонку One UI 5.1. Щодо камер та ємкості батареї для обох нових планшетів, докладних даних наразі немає.

Планшет Samsung Galaxy Tab A9 з підтримкою LTE продається за ціною $190 на Amazon UAE і $191 на Samsung Guatemala. Очікується, що деталі про ціни та доступність в інших регіонах з’являться найближчими днями.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamsung Guatemala

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ