One UI 6.0 – представлена офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На заході Samsung Developer Conference 2023 корейська компанія офіційно представила оболонку One UI 6.0. Це сталося наступного дня після виходу фінальної версії Android 14. Зрозуміло, One UI 6.0 створено на базі Android 14.

Загалом One UI 6.0 не є чимось новим, компанія Samsung вже випустила кілька бета-версій інтерфейсу, і багато учасників програми бета-тестування щосили використовують цю прошивку. А ось офіційна прем’єра One UI 6.0 відбулася просто зараз.

Отже, за неофіційними даними, фінальний реліз відбудеться наприкінці цього місяця або наступного для моделей лінійки Galaxy S23. Ну а новим слоганом One UI 6.0 стала фраза “Розширюємо можливості вашого Galaxy по-вашому”, підкреслюючи персоналізований досвід, який прошивка покликана запропонувати користувачам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час конференції Samsung виділила кілька нових функцій One UI 6.0. Одним з ключових доповнень є оновлена панель швидкого доступу, яка забезпечує більш інтуїтивно зрозумілий і зручний інтерфейс. Ще одна примітна особливість – One UI Sans, новий ексклюзивний шрифт, який покращує читабельність і покращує загальне візуальне враження. Крім того, оновлення містить нові інструменти для редагування фотографій на базі штучного інтелекту, що дають змогу користувачам з легкістю покращувати свої фотографії.

Однією з найцікавіших функцій, анонсованих на SDC23, є Samsung Studio. Ця нова функція дає змогу користувачам виконувати багаторівневе редагування відео, використовуючи кілька шарів для додавання тексту, стікерів і музики саме в ті місця на часовій шкалі відео, які вони хочуть. Ця функція відкриває нові можливості для творчого редагування відео безпосередньо на пристроях Samsung.

Хоча на конференції не були розкриті всі нові функції One UI 6.0, завдяки бета-програмі для серії Galaxy S23 ми можемо побачити деякі додаткові поліпшення. До них відносяться новий дизайн смайлів, попередній перегляд зображень і відео на панелі “Поділитися”, додаткові можливості обміну, поліпшення багатозадачності, годинник, що настроюється, на екрані блокування, спрощені позначки значків додатків, поліпшена інформація про погоду, поліпшення камери, а також оновлення календаря, нагадувань, і браузера Інтернет Самсунг.

На жаль, у нас досі немає точної дати виходу стабільної One UI 6, але, схоже, вона близька як ніколи. Флагманський Samsung Galaxy S23 стане першим пристроєм, який отримає стабільний апдейт, а сумісні моделі наслідуватимуть його приклад. Щойно ми дізнаємося більше про повний запуск One UI 6, ми обов’язково повідомимо про це.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.