Безпекове рішення Knox Vault наступного року з’явиться у A-серії смартфонів Samsung

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung використовує на своїх флагманських моделях безпекове рішення для зберігання сенситивної інформації Knox Vault. Вже наступного року воно має з’явитися й у смартфонах середньобюджетного модельного ряду Galaxy A. Про це повідомили у рамках конференції Samsung Developers Conference (SDC) 2023 у Сан-Франциско.

Реклама

Нагадаємо, що Samsung Know Vault – це апаратне безпекове рішення Samsung, яке передбачає ізоляцію сенситивних даних від SoC смартфона. Це означає, що навіть якщо основний чіпсет буде скомпрометовано, конфіденційні дані будуть у безпеці. Мова йде про ключі Android Keystore, Samsung Attestation Key, а також біометричні дані, як відбитки пальців. Ці дані захищені власним мікропроцесором, оперативною та внутрішньою пам’яттю Knox Vault.

Станом на зараз ця фішка доступна лише на флагманських смартфонах Samsung, таких як Galaxy S, Galaxy Flip та Galaxy Fold. Також у компанії повідомили, що Knox Vault мають незабаром з’явитись у телевізорах Samsung Neo QLED 8K. Слід зазначити, що інформації про те, які саме смартфони серії Galaxy A будуть мати Knox Vault, поки немає.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ