Samsung представила фінальну версію оболонки One UI 6 для Android 14

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung відкрила конференцію розробників SDC23 кількома важливими оголошеннями, пов’язаними з планами компанії в галузі софта.

Реклама

Найголовнішим анонсом, безумовно, є One UI 6 – наступна версія фірмової оболонки для Android (конкретно для 14-ї версії ОС, реліз якої відбувся днями). Вона незабаром буде доступна для низки пристроїв Samsung, насамперед – для флагманських смартфонів серії Galaxy S23.

Бета-версія One UI 6 існує вже певний час, однак тепер Samsung розповіла, чого очікувати від фінального варіанту. При створенні One UI 6 розробники сфокусувалися на підвищенні зручності інтерфейсу і додаванні інструментів для інтелектуального редагування фотографій і відео.

Оболонка містить оновлену панель швидкого доступу і поліпшені інтерфейси додатків, а також новий шрифт – One UI Sans. Галерея зі складу One UI 6 зможе аналізувати фотографії за допомогою штучного інтелекту, для чого передбачені інструменти Photo Remaster і Object Eraser; користувачеві пропонуватимуться варіанти поліпшення зображень. Samsung також розповіла про новий багатошаровий відеоредактор – Samsung Studio. У ньому є опції додавання тексту, стікерів і музики з використанням часової шкали ролика.

Ще в рамках прояснилося майбутнє платформи Tizen – наближається “перезавантаження” цієї ОС на базі Linux. Tizen незабаром “оселиться” в новій побутовій техніці Samsung з великими дисплеями – духовках і пральних машинах.

Нарешті, представники компанії зазначили, що платформу Samsung Health буде розширено до цілої екосистеми цифрової охорони здоров’я, а доступ до датчика BioActive на розумному годиннику Galaxy Watch буде відкрито стороннім розробникам за допомогою інструменту Samsung Privileged Health SDK.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ