Розкрито нові подробиці про Samsung Galaxy S24, S24 Plus та S24 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця на ринок вийшли нові iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max, які, серед іншого, отримали титанові рамки, у той час як у їхніх попередників вони були виконані з нержавіючої сталі. Згідно з останніми інсайдерськими даними, титанові рамки будуть використовуватися у всіх трьох флагманських смартфонах Samsung початку наступного року – Galaxy S24, Galaxy S24 Plus та Galaxy S24 Ultra.

Що цікаво, у коментарях до цього поста у Twitter цьому інсайдеру відповів інший дуже відомий інсайдер, Ice Universe. За його словами, титанова рамка буде використовуватись лише у топовому Samsung Galaxy S24 Ultra, а у двох молодших смартфонах будуть інші матеріали.

Нагадаємо, що раніше інсайдери опублікували в Мережі інформацію щодо потенційної платформи флагманів. Так, за роботу Samsung Galaxy S24 Ultra на всіх ринках буде відповідальний Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy, а от з молодшою та середньою моделями все має бути цікавіше: в один країнах буде використовуватись той самий Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy, у інших – Exynos 2400.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.