Google представила додаток Pixel Magnifier для збільшення тексту і регулювання яскравості спалаху

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У Google з’явився новий додаток під назвою Pixel Magnifier, який тепер доступний для завантаження в Play Store. Він дозволяє збільшувати маленький текст, розглядати деталі об’єктів або збільшувати текст на відстані, такий як дорожні знаки або меню ресторану за лічильником обслуговування.

Реклама

Іконка додатка – це біла лупа на синьому фоні. Поруч із кнопкою спуску/заморозки розташовані кнопки збільшення/зменшення масштабу, і ви можете перемикатися між задньою та фронтальною камерами. Кнопка спалаху справа дозволяє налаштовувати яскравість за допомогою слайдера. (Порада: вимкніть системний доступ до камери, щоб використовувати цю функцію окремо.)

“Скидання масштабу” розташовано внизу зліва, як і у перепрошитій Google Camera, і відкриває доступ до кольорових фільтрів з каруселлю, яка пропонує попередній перегляд. “Більше налаштувань” в кутку дозволяє вам включати/виключати такі ефекти: інверсія, сіро-чорний, чорно-сірий, жовто-чорний, чорно-жовтий, жовто-синій, синьо-жовтий, біло-синій, синьо-білий, червоно-чорний і чорно-червоний.

Крім того, є можливість налаштовувати контраст і яскравість за допомогою слайдера, а також кнопки плюс/мінус, з можливістю швидкого скидання налаштувань.

Google представила додаток Pixel Magnifier - скріни

Після знімку ви можете продовжувати застосовувати фільтри, налаштування контрастності та яскравості. У правому верхньому кутку ви можете надіслати зображення в Google Lens для аналізу, копіювання тексту та перетворення тексту в голос. Є також можливість зберігати в новій директорії пристрою з можливістю перегляду камери Magnifier знизу справа.

За інформацією в Play Маркеті, Magnifier “потребує Pixel 5 або більш пізню модель”. Pixel Fold та Tablet наразі не підтримуються. Google зручно пропонує відкривати Magnifier за допомогою функції Pixel Quick tap:

  1. Відкрийте “Налаштування”.
  2. Перейдіть в “Система” > “Жести” > “Quick tap” (Швидке доторкання).
  3. Увімкніть функцію.
  4. Відкрийте додаток. Поруч із “Відкрити додаток” торкніться “Налаштування”, а потім виберіть Magnifier.
  5. Щоб відкрити Magnifier, двічі доторкніться до задньої сторони телефона.
Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5google

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ