Android 14 презентують вже сьогодні – розкрито деталі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Google вже сьогодні презентує нові смартфони Google Pixel 8 та Google Pixel 8 Pro. Окрім цього, сьогодні буде презентовано нову версію Android – Android 14. Вже відомо, що операційна система буде доступна на усіх смартфонах компанії Google, починаючи з Pixel 4a. Нова ОС від Google фігурує під кодовою назвою Android U (де “U” – “Upside Down Cake”, тобто “перевернутий торт”).

Реклама

Нагадаємо, що Android 14 вже декілька місяців був доступним у рамках тестування на ряді смартфонів від Google. Пізніше у Мережі з’явились витоки даних про те, що нова операційна система буде доступною вже з 4 жовтня, тобто, по суті, буде випущена глобально одночасно з новим флагманським модельним рядом Google Pixel 8.

По суті, підтвердження цієї інформації ми побачимо, скоріш за все, під час презентації Google Pixel 8, яка пройде вже сьогодні. Якщо це не відбудеться під час презентації, то інформація в будь-якому випадку має з’явитись на офіційному сайті Google найближчим часом. Очевидно, нові Google Pixel 8 будуть мати цю ОС з коробки.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ